четвъртък, 14 април 2016 г.

Зодиите и правото: Козирог*

Наказателен съдия:

 1. Тогата е задължителна част от облеклото ви в съдебна зала, и по щастлива случайност е в любимият ви цвят - черният. Никой повече няма да ви упреква, че трябва да носите по-светли дрехи. Дрескода задължава ТЯХ, а не вас, да носят тъмни.
2. Когато влизате в съдебна зала, всички стават, когато седнете и те сядат, погалва козлето под брадата - напомня ви на сладките минали животи, в които сте били важен човек. (от някой ъгъл се повява някой Лъв и добавя, че този довод и на него му харесва).
3. Ако все пак някой се държи зле с вас, законът ви дава възможността да го глобите - перфектната санкция от ваша гледна точка. Освен гниенето в затвора на престъпниците. Гниенето в затвора е хубаво нещо.
4. Прочели предишната точка, изведнъж си давате сметка, че кой гние във затвора също зависи най-вече от вас. Йей!
5. Съдия сте, get JUDGEmental all you want. Хората не само, че не ви упрекват за това, а Ви ПЛАЩАТ за да го правите!
6. Сатурновите ви виждания колко гадно място е светът и как върви към регрес спокойно може още повече да закоравеят. Всяко листче от драгоценните ви дела е доказателство за това.
7.Решенията ви са публикувани в Интернет и на всякакви други обществени места, където ще служат за ешалон на другите за това какво трябва да правят и какво не трябва да правят. Ето, най-накрая те могат да видят строгото лице на Темида, благодарение на Вас!
8. Винаги може да се заринете до гуша с работа - it's a dream come true.

*Всичко е в рамките на шегата и нито един от изказаните доводи не трябва да се приема сериозно или обидно.